Hlavní stránka BORSEHUNG

Země původu: Německo
Rok Založení:
Web:
http://www.borsehung.de/
Nabízený sortiment: Borsehung

 

Borsehung – náhradní díly se 4letou zárukou

Borsehung je přední výrobce náhradních dílů z Německa, které dodává výhradně koncernu Volkswagen. Vyznačuje se vysokou kvalitou, což podtrhává nadstandardní 4letou zárukou. Náhradní díly Borsehung jsou produkovány pouze v OE kvalitě, takže je vyrábí subdodavatel VW přímo pro prvovýrobu. Na trhu se proto nesetkáte s žádnou „druhou jakostí“ nebo neznačkovým provedením. Produkty, které jsou vyráběny a prodávány pod obchodní značkou Borsehung, se používají hlavně pro motorové systémy, klimatizační systémy, řízení a zavěšení kol, brzdové systémy, řídící systémy a elektrická zařízení.

Drtivou většinu náhradních dílů Borsehung máme fyzicky skladem. Ať se jedná o různé spínače, filtry, pružiny podvozku, třmeny, nebo motorky.
 

V jakých autech jsou náhradní díly Borsehung

Borsehung je synonymem kvality a vysokého standardu v automobilovém průmyslu, který má ve svém oboru jen velmi málo konkurentů. S působností v Evropě, Americe, Africe, Asii i Austrálii patří v celosvětovém měřítku mezi největší výrobce náhradních dílů pro automobilový průmysl. Produkty Borsehung – ať už vzduchové filtry, čepy, silentbloky, nebo pružiny – používají výrobci Volkwagen, Škoda, Audi, Seat, ale i luxusní Porsche, Bentley, Buggati, a mnoho dalších. Většina náhradních dílů Borsehung je univerzálních a lze je použít do více modelů aut, i různých značek.

Jaké náhradní díly Borsehung vyrábí

Značka Borsehung si získala uznání u největších výrobců aut zejména svou kvalitou, kterou několikrát důkladně kontroluje. Tyto značkové díly se hojně používají v elektrickém ústrojí, ať se jedná o spínač k hlavnímu světlu, zrcátkům, nebo o spínač řízení. V případě podvozku se jedná o pružiny nebo brzdové válce, zatímco pro motorový systém vyrábí Borsehung například vzduchové filtry, olejová čerpadla, ale i samotné mechanismy pro zavěšení motoru.

Filtry Borsehung

Filtry Borsehung jsou vyráběny nejenom pro vzduchové, ale také pro palivové a olejové ústrojí. Ve všech případech se jedná o vysoce kvalitní výrobky s maximální efektivitou a dlouhou životností. Třeba palivový filtr Borsehung čistí palivo od pevných částic a usazenin, aby se nedostaly do motoru, zatímco olejový filtr zachytává nečistoty odváděné z motoru. Pro efektivní chlazení motoru a jeho maximální ochranu pak Borsehung vyrábí vzduchové filtry ...jak válcové, tak hranaté a další.

Borsehung palivový filtr

Čidla Borsehung

Čidla Borsehung zajišťují monitoring některých jevů. Jedná se například o měření teploty chladící kapaliny, která přispívá ke snižování provozní teploty motoru, nebo o čidlo tlaku oleje, jehož funkcí je kontrolovat, zdali se v motoru nachází dostatečné množství „mazlavé kapaliny“. Pro správné fungování brzdového systému je pak potřeba Borsehung čidlo ABS, které snímá rychlost otáčení kola. Na základě zjištěných hodnot pak ABS vyhodnocuje brzdnou sílu, aby nedošlo k jeho zablokování.

Borsehung čidlo teploty chladící kapaliny

Spínače Borsehung

Spínače Borsehung zvládnou obsloužit v podstatě celé elektrické ústrojí. Ať už potřebujete spínač k obsluze hlavních světel, spínač k otevírání dveří, nastavování zrcátek, nebo spínač řízení pro přepínání světel a ukazatelem směru. Borsehung vyrábí spínače používané v celém elektrickém i motorovém ústrojí, které vydrží dlouhé roky bez projevu poškození nebo opotřebení.

Borsehung spínač světlometu

Přepínače Borsehung

Přepínače Borsehung, někomu možná lépe známé jako „ovládací páčky“, jsou napojeny na elektrické ústrojí vozů. Slouží například k přepínání světel z potkávacích na dálková, nebo ke spouštění stěračů a určování jejich tempa. Borsehung vyrábí přepníča ve vysoké kvalitě, takže nebudou ani po letech služby jevit známky užívání. Ať se jedná o samotnou funkčnost, nebo vizuální strínku.

Motory Borsehung

Motory Borsehung, nebo spíše motorky, zajišťují rozpohybování předních i zadních stěračů, které díky vysoké kvalitě odvádí dlouhodobě skvělou práci. „Neunaví“ se ani po letech služby a snesou i dlouhodobé působení vnějších vlivů. Výměnné rameno stěrače je nasazeno přímo na motorek, který na něj přímo přenáší svou sílu. Borsehung vyrábí motory stěračů s cílem dlouhé životnosti i při velké zátěži.

Borsehung ojnice stěrače

Ramena stěrače Borsehung

Ramena stěrače Borsehung jsou navržena aerodyamicky, aby nekladla odpor ani ve vysokých rychlostech. Kromě samotných výměnných ramen k nim Borsehung vyrábí také příslušenství jako spínače, úchytný mechanismus, nebo výše zmíněné motůrky.

Borsehung rameno stěrače

Silentbloky a uložení Borsehung

Silentbloky Borsehung výrazně snižují otřesy a pohlcují hluk. Užívány jsou jak k uchycení ramen náprav, tak pro připevnění samotného motoru, stabilizátorů a převodovky. Proto jsou známy také jako uložení. Borsehung navrhl silentbloky tak, že pohlcují naprosté maximum vibrací, což výrazně snižuje hluk během jízdy, a naopak zvyšuje komfort cestujících. Aby bylo auto „klidnější“, je vhodné používat kvalitní uložení, jaké vyrábí Borsehung.

Pružiny a vzpěry Borsehung

Pružiny Borsehung výrobci s oblibou využívají v podvozku, kde zajišťují perfektní odpružení kol. Díky kvalitním materiálům a unikátnímu procesu výroby jsou velmi odolné pro mechanickou zátěž i působení vnějších vlivů – například mráz, posypová sůl, voda. Podvozkové pružiny zajišťují skvělé odpružení a maximální komfort při řízení. Borsehung vyrábí také pneumatické pružiny, známé i jako vzpěry, které po otevření drží dveře kufru, nebo vinuté pružiny zajišťující správné fungování airbagů.

Borsehung pružina pérování zadní nápravy

Převodky řízení Borsehung

Převodky řízení Borsehung se vyznačují vysokou kvalitou a dopřávají řidiči maximální komfort. Při otáčení volantu perfektně reagují a drží směr, aniž by docházelo k vychýlení kol. Borsehung navrhuje převodky řízení tak, aby vydržely i velkou zátěž, odolaly působení vnějších vlivů, a zároveň dopřáli řidiči pohodlné řízení.

Borsehung řídící mechanismus

Čepy Borsehung

Čepy Borsehung jdou ruku v ruce s kvalitou vyráběných autodílů, které používají „běžná“ i luxusní auta z koncernu Volkswagen. Při jejich vývoji je dbáno na vysokou odolnost, aby nedocházelo k opotřebení či dokonce mechanickému poškození. Čepy Borsehung pro zavěšení nápravy skvěle sednou a předchází vzniku vůle, čímž přispívají k tiché jízdě a pohodlnému řízení.

Brzdové třmeny Borsehung

Brzdové třmeny Borsehung jsou navrženy s důrazem na maximální efektivitu. Díky kvalitním materiálům a důslednému výrobnímu procesu značně přispívají k bezpečnosti auta, a tím i jeho posádky. Borsehung obvykle vyrábí brzdové třmeny z hliníku v podobě monobloku, případně ve dvou kusech. Díky důkladnému testování v laboratořích i na silnicích mají třmeny Borsehung jen málo konkurentů se stejnou nebo podobnou kvalitou.

Borsehung brzdový třmen



Máte zájem o sortiment značky Borsehung? Můžete ho nalézt pomocí hledácího pole na našem e-shopu.

Autor článku
Jaroslav Peremský
Jsem manažer prodeje a marketingu s mnohaletou praxí v různých firmách a odvětvích. V roce 2016 jsem se rozhodl plně zaměřit svoji pozornost na automobilový průmysl a prodej autodílů. Využil jsem svých zkušeností, které jsem spojil se svými zájmy a koníčky. Mým cílem je posunout laťku v oblasti prodeje autodílů na vyšší úroveň. V praxi jsem více jak 7 let a své nově nabyté znalosti v oblasti prodeje autodílů a spotřebního zboží pro auto-moto mohu díky blogu publikovat a sdílet s Vámi.
AKČNÍ NABÍDKA DUBEN 2024 ATE, SKV, ABS, BREMBO, AUTOROZVODY
KOMPRESORY VALEO AKCE AUTOROZVODY
POKLICE KOL, NOVINKA V NABÍDCE, AUTOROZVODY
VYHODNA DOPRAVA PPL CENA AUTOROZVODY
ČIŠTĚNÍ DPF! BEZ MECHANICKÉHO ZÁSAHU, ŠETRNĚ, EKOLOGICKY! DPFHOLICE