Hlavní stránka HANS PRIES

HANS PRIES

Země původu:
Rok založení:
1954
Web: https://pries.de/

 

Společnost byla založena v roce 1954. První skladový prostor pro sortiment náhradních dílů byl postaven pro tento účel v Ganderkesee, 25 km západně od Brém, v roce 1977.

V roce 1997 zahájena výroba náhradních dílů pro Opel. Výroba byla velmi úspěšná a na to konto o tři roky později byl do výroby přidán sortiment náhradních dílů pro FORD, který byl poprvé prezentován v září 2000 na veletrhu Automechanika ve Frankfurtu nad Mohanem.

Hans Pries, nezávislá rodinná firma se postupem času vyvinula v jednoho z předních exportních velkoobchodníků v odvětví náhradních dílů.

V roce 2002 se stala seriózní firmou s asi 100 zaměstnanci a o dva roky později přidává do svého produktového portfolia díly pro Mercedes a BMW.

Nyní společnost vlastní 21000 metrů čtverečních skladových prostor a vyrábí více než 12000 různých vysoce kvalitních aftermarket produktů pro VW, Audi, Seat, Škoda, Opel, Ford, Peuegot, CITROËN, Renault, Dacia, MAZDA, MITSUBISHI, NISSAN, TOYOTA, VOLVO, ALFA ROMEO, FIAT, LANCIA, HYUNDAI, KIA, Mercedes a BMW.

Topran náhradní díly jsou vyráběny po celém světě a jsou předmětem certifikované výstupní kontroly kvality kvalifikovaným personálem Hans Pries GMBH & CO. KG v Německu.

Je vlastníkem certifikace v souladu s normou ISO 9001.

AKČNÍ NABÍDKA DUBEN 2024 ATE, SKV, ABS, BREMBO, AUTOROZVODY
KOMPRESORY VALEO AKCE AUTOROZVODY
POKLICE KOL, NOVINKA V NABÍDCE, AUTOROZVODY
VYHODNA DOPRAVA PPL CENA AUTOROZVODY
ČIŠTĚNÍ DPF! BEZ MECHANICKÉHO ZÁSAHU, ŠETRNĚ, EKOLOGICKY! DPFHOLICE