JANMOR

Země původu:
Rok Založení:
Web:
http://en.janmor.pl/

 

JANMOR je přední výrobce zapalovacích systémů pro automobilový průmysl. Mezi hlavní charakteristické znaky značky JANMOR patří vysoce kvalitní a široký sortiment nabízených produktů - k dispozici přibližně 1.700 odkazů zapalovacích kabelů a téměř 600 referencí cívek , které pokrývají základ 30 tisíc. modelů vozidel jezdících na silnicích Evropy.

Cílem je pro uspokojení potřeb a očekávání zákazníků. Vyvíjí sortiment, který nabízí do evropských, amerických automobilů, motocyklů, historických vozidel a vysokozdvižných vozíků.

JANMOR tato značka je známa nejen v Polsku, ale také v desítkách zemí, do kterých vyváží více než polovinu své produkce. Účastní se všech hlavních automobilových výstav ve světě.

Potvrzením a zárukou kvality výrobků je kvalitní systém řízení Certifikát ISO 9001- 2008 a mnoho dalších národních i mezinárodních ocenění a vyznamenání, jako například Business fair play a Business Gazelle.

Jako společnost která přímo souvisí s automobilovým průmyslem, se aktivně zapojuje do automobilového sportu. Mnoho posádek, které se účastní v barvách JANMOR dosáhlo titulů, což je zvláštní důvod k hrdosti.

AKČNÍ NABÍDKA DUBEN 2024 ATE, SKV, ABS, BREMBO, AUTOROZVODY
KOMPRESORY VALEO AKCE AUTOROZVODY
POKLICE KOL, NOVINKA V NABÍDCE, AUTOROZVODY
VYHODNA DOPRAVA PPL CENA AUTOROZVODY
ČIŠTĚNÍ DPF! BEZ MECHANICKÉHO ZÁSAHU, ŠETRNĚ, EKOLOGICKY! DPFHOLICE