Hlavní stránka NORDGLASS

NORDGLASS

Země původu: Polsko
Rok založení:
Web:
http://www.nordglass.pl/cz/

 

NordGlass skupina je předním evropským výrobcem čelních skel pro automobilový sektor, železniční a lodní průmysl.

Na polském trhu s opravami a výměnami autoskel působí více jak 20 let. NordGlass servis na autoskla je jedinou celostátní sítí, je členem sdružení lídrů trhu v oblasti oprav a výměn autoskel v Evropě - Automotive Glass Professionals.

Výrobky jsou podrobovány procesu přísné kontroly. Tato kontrola začíná již při výběru suroviny, pokračuje během celého výrobního procesu a končí ověřením, zda hotový výrobek odpovídá nejvyšším kvalitativním standardům.

Jsou držiteli certifikací ISO 9001, ISO 14001. NordGlas vlastní dvě výrobní továrny – v Koszalině a Slupsku, kde vyrábí skla pro více než 1150 nejpopulárnějších evropských typů automobilů. Pomocí moderního strojového parku a specialistického softwaru realizují ty nejnáročnější projekty, ať už jde o tvar skla nebo vzory potisku.

Díky moderní technologii jsou schopni realizovat jak objednávky na velké série skel pro populární značky automobilů, tak i objednávky na velmi malé množství skel pro vzácné nebo prototypové modely, díky čemuž se stali atraktivním obchodním partnerem mnoha klientů po celé Evropě.

Firma pracuje v Integrovaném systému Managementu kvality a životního prostředí. Získané certifikáty potvrzují, že potřeby klientů uspokojují díky správnému managementu kvality v podmínkách příznivých životnímu prostředí.

 

AKČNÍ NABÍDKA DUBEN 2024 ATE, SKV, ABS, BREMBO, AUTOROZVODY
KOMPRESORY VALEO AKCE AUTOROZVODY
POKLICE KOL, NOVINKA V NABÍDCE, AUTOROZVODY
VYHODNA DOPRAVA PPL CENA AUTOROZVODY
ČIŠTĚNÍ DPF! BEZ MECHANICKÉHO ZÁSAHU, ŠETRNĚ, EKOLOGICKY! DPFHOLICE