PHILIPS

Země původu: Nizozemí
Rok založení: 1991
Web: http://www.philips.pl/

 

Společnost byla založena v roce 1891 v holandském městě Eindhoven. Továrna téměř od začátku byla úspěšná - poptávka po jeho produktech byla podána již v roce 1910, počet zaměstnanců se zvýšil na 2000, a o čtyři roky později otevřel výzkumnou laboratoř k dalšímu zlepšení kvality produktů.

Udržet si vysokou kvalitu zpracování, materiály a investice do inovativních technologií dělají ze společnosti, pojmenované po zakladatelích Philips, dnes jednoho ze světových lídrů v mnoha oblastech.

Výrobky této značky jsou důvěryhodné ve světě medicíny a spotřební elektroniky, xenonových světlech a Philips je také součástí původního vybavení mnoha modelů vozidel vyráběných předními světovými automobilovými společnostmi.

V současné době jsou výrobky vyráběny v mnoha zařízeních v 13 zemích téměř všude na světě a roční příjmy jsou více než 25 miliard eur.

Mnoho let zkušeností ve výrobě žárovek a zářivek překládá do různých řad i Philips. Pro automobilový trh - rozsah zahrnuje všechny druhy automobilových žárovek, které jsou dostupné v pěti typech různých barev a intenzitách světla, a denního svícení v LED technologii.

Výrobky z křemenných lamp skleněných bublin této značky se vyznačují značnou transparentností a zvýšenou trvanlivostí.

AKČNÍ NABÍDKA DUBEN 2024 ATE, SKV, ABS, BREMBO, AUTOROZVODY
KOMPRESORY VALEO AKCE AUTOROZVODY
POKLICE KOL, NOVINKA V NABÍDCE, AUTOROZVODY
VYHODNA DOPRAVA PPL CENA AUTOROZVODY
ČIŠTĚNÍ DPF! BEZ MECHANICKÉHO ZÁSAHU, ŠETRNĚ, EKOLOGICKY! DPFHOLICE