SASIC

Země původu: Francie
Rok založení: 1927
Web: http://www.sasic.com/

 

Společnost byla založena v roce 1927 ve Francii. Mezi prvními produkty ve svých továrnách byly vyráběny řízení a vodní čerpadla, určené pro francouzské značky automobilů.

V důsledku fúze se společností Sicfa, společnost změnila své jméno na Sasic a začala výrobu širšího sortimentu komponentů. O tři roky později představuje svůj první dvojjazyčný katalog dílů pro Peugeot 404. Rozsah zahrnoval mimo jiné i prvky motoru, podvozku, brzd a přenosu.

Brzy společnost Sasic nabízela své výrobky pro řadu evropských, amerických a asijských značek a otevření dalšího výrobního zařízení, umožnilo společnosti vstoupit na trh s gumo-kovovými prvky. Díky péči o zachování vysoké kvality ve všech fázích výroby, jsou výrobky Sasic v současné době používány v prvovýrobě ve vozidlech PSA.

Distribuční síť pokrývající více než 90 zemí má také významný podíl značky na trhu náhradních dílů. Společnost Sasic nabízí širokou škálu uložení motoru, převodovky a tlumičů, závěsů, prvků tlumení vibrací a řídících systémů pro mnoho modelů osobních a užitkových vozů.

Kvalita této značky je certifikována podle ISO 9001:2000 a TUV.

 

AKČNÍ NABÍDKA DUBEN 2024 ATE, SKV, ABS, BREMBO, AUTOROZVODY
KOMPRESORY VALEO AKCE AUTOROZVODY
POKLICE KOL, NOVINKA V NABÍDCE, AUTOROZVODY
VYHODNA DOPRAVA PPL CENA AUTOROZVODY
ČIŠTĚNÍ DPF! BEZ MECHANICKÉHO ZÁSAHU, ŠETRNĚ, EKOLOGICKY! DPFHOLICE