Hlavní stránka Vyhledávání dle čísla dílu

Vyhledávání dle čísla dílu

 


Hledání podle (OE/OEM) originálních čísel a čísel produktu:


Pokud již dopředu víte originální číslo produktu který potřebujete, není nic jednoduššího, než zadat toto originální číslo do vyhledávání (např. 1H0615415D) - označit (kliknout) nad vyhledávačem na text "ČÍSLO" - a kliknout na ikonku lupy vpravo u vyhledávače.
  • V tomto případě katalog zobrazí všechny výrobce kteří u svých produktů uvádějí toto originální číslo.
  • Katalog zobrazí jak položky od výrobců do aftermarketu (jako aftermarket jsou označovány díly, které jsou určeny pro opravy vozů po skončení záruky), tak originální díly (pokud jsou již v nabídce).
  • Stejným způsobem funguje i vyhledávání, pokud znáte objednací číslo produktu (např. P85020). - Ve výsledcích vyhledávání se pak zobrazí jako první položka produkt s  tímto objednacím číslem a jako následující položky katalog zobrazí náhrady tohoto produktu.
Jakmile jste na konkrétním vozidle a motorizaci, můžete vyhledávat buď v levém menu, nebo použít ikony které odkazují na konkrétní sekci. 

Nezapomeňte, že i když produkt který hledáte nenaleznete v katalogu, univerzálních dílech, nebo dle čísla - neznamená to, že jej nemáme v nabídce! Spousta položek se dodává pouze v originále, nebo se v katalogu nachází v jiné části menu, kde by jste ji nehledal.

Proto v tomto případě doporučujeme zavolat na naši linku +420 466 566 701 a poradit se s naším specialistou.

Náš vyškolený pracovník s vámi výběr provede, odkontroluje dle VIN vozu, nebo Vám díky zkušenostem doporučí ten správný díl.

Stejně tak, pokud si nejste jistý ve správním výběru dílu, je možné si pomocí našich specialistů nechat ověřit dle VIN správnost požadovaného dílu.
 
AKČNÍ NABÍDKA DUBEN 2024 ATE, SKV, ABS, BREMBO, AUTOROZVODY
KOMPRESORY VALEO AKCE AUTOROZVODY
POKLICE KOL, NOVINKA V NABÍDCE, AUTOROZVODY
VYHODNA DOPRAVA PPL CENA AUTOROZVODY
ČIŠTĚNÍ DPF! BEZ MECHANICKÉHO ZÁSAHU, ŠETRNĚ, EKOLOGICKY! DPFHOLICE