Hlavní stránka Jak používat hledání

Jak používat hledání

   

Vylepšili jsme pro Vás vyhledávač!

  • Vyhledávač nyní automaticky rozpozná co hledáte a sám zvolí kde má hledat na základě vámi zadaného textu. Volba kterou vyhledávač zvolil automaticky se vám pod vámi zadaným textem vždy podsvítí červeně. (Kód, Fulltext, Vozidlo)
  • Pokud si přejete sami ručně zvolit kde má být hledáno, klikněte poté co zadáte vyhledávaný text na jednu z možností – Kód, Fulltext, Vozidlo (pod vámi hledaným textem)
 

Jak funguje vyhledávání, aneb kde všude hledáme:

  • KÓD – vyhledáváme v Objednacích číslech, TecDoc číslech, OE/OEM číslech (originální čísla a čísla produktu)
    • Vyhledávač se sám přepne na „Kód“ (volba se podsvítí červeně), pokud text který zadáte je vyhodnocen jako číslo
    • Můžete si přepnout sami v případě že vyhledávač sám číslo nerozpozná
  • FULLTEXT –  vyhledáváme v textové obsahové části. Například název produktu, výrobce, druh zboží, uplatnění.. atd.
  • VOZIDLO – Vyhledáváme konkrétní vozidlo. Zadáte-li například Škoda Octavia – vyhledávač Vám začne sám „Našeptávat“ konkrétní vozidlo, motorizaci, výkon atd.. 

Příklady vyhledávání: 

 

Vyhledávání dle kódu: 


Vyhledávač dle kódu hledá v originálních číslech (OE), v číslech produktů (OEM), v číslech TecDoc a v objednacích číslech. 
Pokud znáte číslo produktu, pak jej zadejte do vyhledávacího pole. Vámi zadané číslo vyhledávač automaticky rozpozná již v průběhu zadávání. Zobrazí se Vám „Našeptávač“ s popiskem „Nalezeno podle kódu“. Tak jak postupně zadáváte číslo, našeptávač Vám bude průběžně nabízet vyhledané výsledky. 
Jakmile zadáte celý kód, klikněte na ikonu lupy, nebo stiskněte Enter, případně klikněte na konkrétní položku nabídnutou v „našeptávači“. 
Vyhledat lze i část kódu – v tom případě se Vám po stisknutí enter zobrazí všechny produkty, které obsahují alespoň část zadaného kódu.

Například: vyhledáváme brzdové destičky s kódem p85050 – již v průběhu zadávání Vám vyhledávač nabízí produkty, které odpovídají zadání. Po zadání celého kódu již bude zobrazen pouze jeden produkt.  

Vyhledávání dle názvu: 


Neznáte li číslo produktu můžete hledat jednoduše zadáním hledaného textu. Vyhledávač opět sám vyhodnotí kde hledat.
 
Například: vyhledáváme olej viskozní třídy 5w-40. do vyhledávacího pole zadejte „Olej 5w-40” nebo „Olej 5w40” a klikněte na ikonu lupy nebo stiskněte Enter. Zobrazí se Vám všechny oleje viskozní třídy 5W-40, které máme v nabídce. Váš výběr následně můžete upřesnit výběrem konkrétního výrobce – ve filtru „UPŘESNIT VÝROBCE“ jednoduše zakliknete vámi upřednostňované výrobce (např. zakliknete TOTAL, CASTROL, SCHAFFER) a kliknete na tlačítko „Filtrovat“. Zobrazí se Vám pouze oleje viskozity 5W-40 od Vámi preferovaných výrobců.


Vyhledávání dle vozidla: 


Vyhledávač lze použít i pro zvolení vozu, na který následně budete vybírat díly z katalogu TecDoc = díly přesně na vaše vybrané vozidlo.
Vyhledávač opět sám vyhodnotí že hledaný text je typem vozidla a již v průběhu zadávání Vám bude nabízet možnosti k výběru.

Například: vyhledáváme ŠKODA OCTAVIA III Combi 2.0 TDI RS 4x4. Již při zadaném textu Škoda Octavia Vám našeptávač začne nabízet možnosti k výběru, které se budou upřesňovat tak jak pokračujete v zadání hledaného modelu, motorizace atd.. 


Vůz si můžete vybrat i bez použití vyhledávače výběrem přímo z katalogu. Na úvodní stránce kliknete na „DÍLY PRO OSOBNÍ AUTA“ – vyberete značku „ŠKODA“ – zvolíte model „OCTAVIA III COMBI (5E5)“ -  upřesníte motorizaci výběrem „2.0 TDI / TDI RS 4x4 = Tímto máte vozidlo vybráno a již můžete vybírat díly přímo na toto vozidlo.
 

Vyhledávání dle kombinace vozidlo + název dílu:


Náš vyhledávač Vám umožní hledat i kombinaci Názvu hledaného dílu a konkrétního vozidla. Při zadávání a výběru touto formou buďte ale pozorní, aby se nestalo že zvolíte jiný model vozu, nežli ten pro který díl hledáte. 
V tomto případě je asi lépe, vybrat si vozidlo z katalogu „naklikáním“ a pak již vybírat díl z menu. 

Pokud chcete použít vyhledávač zadejte nejprve název dílu a dále přesný typ vozidla. 
Například: vyhledáváme alternátor ŠKODA OCTAVIA III Combi 2.0 TDI RS 4x4. Vyhledávač Vám opět bude „našeptávat“ možnosti již v průběhu zadávání. Pokud již ve výběru vidíte přesně vaše vozidlo, můžete kliknout na nabízenou volbu. Jakmile zadáte přesný typ vozidla celý, zobrazí se Vám již zpravidla 2 možnosti konstrukční skupiny – Generátor a Regulátor generátoru. 

AKČNÍ NABÍDKA DUBEN 2024 ATE, SKV, ABS, BREMBO, AUTOROZVODY
KOMPRESORY VALEO AKCE AUTOROZVODY
POKLICE KOL, NOVINKA V NABÍDCE, AUTOROZVODY
VYHODNA DOPRAVA PPL CENA AUTOROZVODY
ČIŠTĚNÍ DPF! BEZ MECHANICKÉHO ZÁSAHU, ŠETRNĚ, EKOLOGICKY! DPFHOLICE