Hlavní stránka Vyhledávání dílů dle typu vozidla

Vyhledávání dílů dle typu vozidla

 

Náš katalog umožňuje vyhledávání několika způsoby



Jeden z nich je vyhledávání dle vozidla, kdy vyberete výrobce, model vozu, typ motoru a výkon.
  • Na základní stránce e-shopu jsou nejčastěji hledané značky, ale v katalogu samozřejmě najdete i všechny ostatní výrobce.
  • Stačí kliknout níže na tlačítko "Všechny značky".
  • Pro přehlednost jsme v seznamu všech značek přidali okénko pro vyhledávání kde stačí zadat první písmeno a hned se výběr ztenčí na značky vozů začínající tímto písmenem. 
Jakmile jste na konkrétním vozidle a motorizaci, můžete vyhledávat buď v levém menu, nebo použít ikony které odkazují na konkrétní sekci. 
  • Katalog umožňuje i filtrovat jednotlivé výrobce stačí si vybrat požadovanou značku a kliknout na tlačítko "Filtrovat". V ten moment se zobrazí pouze požadovaný výrobce.
  • V detailu produktu si můžete podrobně prohlédnout obrázek, zjistit případné náhrady, podívat se na jaké všechny vozidla tento produkt pasuje a zjistit i (OE/OEM) originální číslo produktu. 
Nezapomeňte, že i když produkt který hledáte nenaleznete v katalogu nebo univerzálních dílech, neznamená to, že jej nemáme v nabídce!

Spousta položek se dodává pouze v originále, nebo se v katalogu nachází v jiné části menu, kde by jste ji nehledal.

Proto v tomto případě doporučujeme zavolat na naši linku +420 466 566 701 a poradit se s naším specialistou.

Náš vyškolený pracovník s vámi výběr provede, odkontroluje dle VIN vozu, nebo Vám díky zkušenostem doporučí ten správný díl.

Stejně tak, pokud si nejste jistý ve správním výběru dílu, je možné si pomocí našich specialistů nechat ověřit dle VIN správnost požadovaného dílu.
 
AKČNÍ NABÍDKA DUBEN 2024 ATE, SKV, ABS, BREMBO, AUTOROZVODY
KOMPRESORY VALEO AKCE AUTOROZVODY
POKLICE KOL, NOVINKA V NABÍDCE, AUTOROZVODY
VYHODNA DOPRAVA PPL CENA AUTOROZVODY
ČIŠTĚNÍ DPF! BEZ MECHANICKÉHO ZÁSAHU, ŠETRNĚ, EKOLOGICKY! DPFHOLICE