Země původu: Španělsko
Rok založení: 1976
Web: https://www.alkar.es/en/
Nabízený sortiment: Alkar

Alkar | Světla a zrcátka pro automobily

Alkar je zdaleka největším výrobcem zpětných zrcátek v Evropě, jichž má v sortimentu přes 3 500 druhů. Nechybí ani stovky zrcadel pro nákladní vozidla nebo více jak 7 500 vnějších plastových a kovových krytů. Vysoká kvalita a odolné materiály dělají z produktů Alkar první volbu mnohých automechaniků i samotných motoristů. Ti získávají koupí záruku 100% kompatibility a vysoké kvality za cenu srovnatelnou s mnohou konkurencí. Zásadní postavení však zaujímá španělská firma také na poli osvětlení, ať se jedná o přední světlomety, zadní nebo směrová světla. Těch má v sortimentu téměř 7 000 druhů pro osobní vozy a zhruba 700 pro nákladní. V menším zastoupení pak produkuje deflektory větru pro snížení hluku a průvanu při otevřeném okně.

Zpětná zrcátka Alkar pro auta

Zpětná zrcátka Alkar jsou k dostání v jednotlivých komponentech i jako úplné sety pro snadnou montáž. Nabídka obsahuje zhruba polovinu samotných zrcátek (lesklých ploch) oproti plastovým a kovovým krytům, které jsou vždy uzpůsobeny konkrétnímu vozidlu. S referencí od největších automobilek i řady motoristů získal Alkar významné postavení v Evropě, ale i na dalších kontinentech. Z výrobních linek sjíždí zpětná zrcátka s mechanickým ovládáním pro starší vozidla, i elektronicky nastavitelná, jaká se běžně užívají u dnešních automobilů. Na kvalitě si výrobce zakládá, což dokazují i používané materiály a výrobní procesy.

ZPĚTNÉ ZRCÁTKO ALKAR

Například zrcátka jsou opatřena speciální vrstvou proti poškrábání a jsou přilepena průmyslovým lepidlem, které nepovolí ani v těch nejteplejších dnech, kdy přímé sluneční paprsky rozehřejí povrch vozidla i nad hranici 50 °C. U pokročilých zrcátek je hojně využíváno hliníku a speciální povrchové úpravy galvanizovaným chromem, který dodává hezký vzhled a zároveň odolává poškrábání a nepříznivým vlivům. Také uvnitř otočného mechanismu se využívají materiály s dlouhou životností a odolností vůči opotřebení. Zpětná zrcátka Alkar jsou zpravidla konstruována tak, aby bez výměny vydržela po všech stránkách až do konce životnosti vozu.

Osvětlení Alkar pro auta

Osvětlení Alkar zahrnuje v podstatě všechny druhy svítidel, jaká se na vozech objevují. V portfoliu se nachází přes 6 000 druhů světel, včetně světlometů, blikačů, mlhovek, zadních světel apod. pro více než 185 000 aplikací. Všechny jsou dnes vyráběny s důrazem na energetickou úsporu, a dokonce i některé starší typy dostávají moderní konstrukci a povrchové úpravy. Alkar se stal v mnoha směrech inovátorem, díky němuž ušetří automobilky nemalé náklady a mohou lépe optimalizovat využití energie v autech. Jednou z top technologií je "síťový povrch" vnitřní části LED světlometů, který znásobuje svítivost žárovek a snižuje tak jejich

REFLEKTOR ALKAR

Deflektory větru Alkar

Deflektory větru Alkar jsou zhotovovány z lehkých, avšak velmi houževnatých vrstev plastu, které odolají síle větru i během nejvyšších rychlostí. Jejich funkcí je umožnit větru sklouzávat tak, aby nevnikal do kabiny vozidla otevřeným oknem. Tyto pomůcky se instalují zpravidla na dveře řidiče, v některých případech jsou však dostupné také na dveře spolujezdce. V poměrně menší míře se vyrábí pro ostatní dveře, aby nedocházelo k foukání větru přímo dovnitř auta a všichni cestující si tak dopřáli pohodlí. Deflektory větru Alkar zvyšují komfort během jízdy a výrazně snižují hlučnost působenou větrem. Navrženy jsou vždy ve stylu, který co nejlépe splyne s designem vozu, jak tvarově, tak barvou.

DEFLEKTOR VĚTRU ALKAR



Máte zájem o sortiment značky Alkar? Můžete ho nalézt pomocí hledácího pole na našem e-shopu.

Autor článku
Jaroslav Peremský
Jsem manažer prodeje a marketingu s mnohaletou praxí v různých firmách a odvětvích. V roce 2016 jsem se rozhodl plně zaměřit svoji pozornost na automobilový průmysl a prodej autodílů. Využil jsem svých zkušeností, které jsem spojil se svými zájmy a koníčky. Mým cílem je posunout laťku v oblasti prodeje autodílů na vyšší úroveň. V praxi jsem více jak 7 let a své nově nabyté znalosti v oblasti prodeje autodílů a spotřebního zboží pro auto-moto mohu díky blogu publikovat a sdílet s Vámi.
AKČNÍ NABÍDKA KVĚTEN 2024 ATE, SKV, ABS, BREMBO, AUTOROZVODY ARSERVICE
PROVOZNÍ DOBA STÁTNÍ SVÁTEK KVĚTEN AUTOROZVODY - ARSERVICE
KOMPRESORY VALEO AKCE AUTOROZVODY
POKLICE KOL, NOVINKA V NABÍDCE, AUTOROZVODY
VYHODNA DOPRAVA PPL CENA AUTOROZVODY
ČIŠTĚNÍ DPF! BEZ MECHANICKÉHO ZÁSAHU, ŠETRNĚ, EKOLOGICKY! DPFHOLICE