Země původu: Polsko
Rok založení: začátek 90. let
Web: http://romix.pl
Nabízený sortiment: Romix

Romix | Automobilové příchytky a spojovací prvky

Romix patří mezi největší výrobce příchytek pro automobilová průmysl, v němž má významné postavení zejména na trhu s náhradními díly. Ve svém portfoliu stále udržuje příchytky i pro starší vozy a postupně zařazuje díly pro ty nejnovější. Pokrývá tak prakticky modely všech známých značek z Evropy, Asie i Ameriky, ať se jedná o luxusní nebo "běžná" auta. Velkým pokrytím je mnohdy jedinou možností pro motoristy nebo automechaniky, jak opravit některá starší vozidla. Konkurence totiž často vyrábí pouze univerzální příchytky, které jdou sice použít, ale nabídka Romix obsahuje v naprosté většině případů přesně padnoucí. Kvalitou i celkovými parametry jsou srovnatelné s originálními díly, řidič prakticky nepozná rozdíl v kvalitě uchycení ani životnosti materiálu.

Příchytky čalounění Romix

Příchytky čalounění Romix jsou navrhovány v různých designech, které přesně odpovídají originálním dílům. Díky tomu zapadají do otvorů v bočních i zadních dveřích, kde drží čalounění vozu na svém místě. Při rozebírání dveří nebo dalších částí vozu dojde téměř vždy k poškození nějaké příchytky čalounění, a je nanejvýš žádoucí ji nahradit. Romix je vyrábí z kvalitních a pevných materiálů, díky čemuž nedochází v průběhu k jejich prasknutí ani povolení.

Příchytka čalounění ROMIX 11468

Příchytky nárazníku Romix

Příchytky nárazníku Romix zajišťují spojení s karoserií vozu, a to hned v několika místech pro dosažení stability. V případě potřeby lze díl jednoduše demontovat, třeba pokud byl poškozen při autonehodě nebo si žádá nalakování. Příchytky Romix jsou vyráběny po vzoru originálních dílů a stávají se jejich plnohodnotnou náhražkou, aniž by majitel vozu poznal rozdíl. Zhotoveny jsou vždy z kvalitního materiálů, který je zárukou pevného uchycení a dlouhé životnosti i při častém působení vnějších vlivů jako je sůl, mráz nebo voda.

Příchytka nárazníku ROMIX 20513

Příchytky plastového nadkolí Romix

Příchytky plastového nadkolí Romix jsou jak odolné, tak nenápadné, aby nekazily vizuální stránku vozidla. Tento plastový díl, který chrání karoserii vozu před nepříznivými vlivy a přímým poškozením, je díky příchytkám Romix uchycen tak pevně, aby nedošlo k jeho uvolnění a zároveň ho bylo možní jednoduše demontovat. Také v tomto případe zahrnuje portfolio polského výrobce díly pro starší i moderní vozidla z řad osobních, užitkových a nákladních napříč značkami.

Příchytka plastového nadkolí ROMIX 12230

Příchytky mechanismu zamykání dveří Romix

Příchytky mechanismu zamykání dveří Romix vychází z originálních dílů a představují jejich 100% náhradu. Zhotovovány jsou z ověřených materiálů, které mají pevnost, houževnatost a odolnost vůči teplotním extrémům. Ve vozidle udržují samotný mechanismus zamykání na svém místě a zabraňují jeho posunutí nebo zapadnutí dovnitř dveří.

Příchytka mechanismu zamykání dveří ROMIX 17101

Příchytky těsnění dveří a kapoty Romix

Příchytky těsnění dveří a kapoty Romix bývají malé a robustní díly, které pevně drží gumové "pásy" po obvodu dveří nebo kapoty. V podání výrobce mají shodné vlastnosti s originálními díly, aby těsnění po montáži pevně drželo na svém místě. Tyto plastové příchytky zásadně usnadňují demontáž starého a nasazení nového, které není potřeba lepit nebo přichytávat jiným způsobem. Romix je zhotovuje z velmi kvalitního plastu, díky čemuž vydrží mechanické nárazy i teplotní extrémy, aniž by došlo k jejich poškození.

Příchytka těsnění dveří a kapoty ROMIX A14720

Příchytky pro boční listy Romix

Příchytky pro boční listy Romix umožňují pohodlné sundání i nasazení těchto ochranných prvků, u nichž může dojít k odření i prasknutí, pokud někdo vaše auto nabourá. Poškození samotných úchytů může nastat i v případě, kdy lišty sundáváte pro případ lakování. Nabídka výrobce zahrnuje jak příchytky univerzální, tak přesné dle konkrétního modelu auta.

Příchytka pro boční lišty ROMIX 71187

Univerzální příchytky Romix

Univerzální příchytky Romix představují alternativní řešení v případě, kdy nemůžete sehnat ty přesné, nebo už se nevyrábí. Obvykle pasují až na několik desítek modelů dané značky. Ačkoliv je lze využít ve větším množství vozů, vždy se přizpůsobí jeho potřebám a konkrétním otvorům, takže drží pevně a nedochází k uvolnění drženého komponentu.

Příchytka univerzální ROMIX A82009

Nýty a univerzální nýty Romix

Nýty a univerzální nýty Romix nachází využití při spojování nebo upevňování komponentů, které mají držet nadoraz a není předpokládána jejich demontáž. V nabídce výrobce se nachází jak nýty kovové, tak plastové, ať už se jedná o univerzální nebo nýty Romix pro konkrétní aplikaci, například k přichycení nárazníku. K dispozici jsou samozřejmě také nýtovací matice, aby bylo možné nýty z druhé strany uchytit.

Nýt univerzální ROMIX 41257

Historie Romix, výrobce příchytek

Společnost Romix Company byla založena před více než 25 lety a od samého počátku zásobuje automobilový průmysl spojovacími prostředky, které dnes nabízí pro všechny známé značky evropských, asijských i amerických výrobců. Velmi obsáhlý sortiment čítá desítky tisíc položek, které lze využít pro starší i novější vozidla, pro něž je v naprosté většině případů vyrábí po vzoru originálních dílů. Sortiment velmi rychle rozšířila o ochranné lišty na boky vozů, fólie a chromovaná písmena. Na polském trhu má Romix vedoucí postavení, výrobky společnosti se objevují i v těch největších prodejních sítích po celé zemi. Za dobu svého působení získala společnost Romix přes 1 600 významných zákazníků z řad automobilek, automechaniků i distributorů.



Máte zájem o sortiment značky Romix? Můžete ho nalézt pomocí hledácího pole na našem e-shopu.

Autor článku
Jaroslav Peremský
Jsem manažer prodeje a marketingu s mnohaletou praxí v různých firmách a odvětvích. V roce 2016 jsem se rozhodl plně zaměřit svoji pozornost na automobilový průmysl a prodej autodílů. Využil jsem svých zkušeností, které jsem spojil se svými zájmy a koníčky. Mým cílem je posunout laťku v oblasti prodeje autodílů na vyšší úroveň. V praxi jsem více jak 7 let a své nově nabyté znalosti v oblasti prodeje autodílů a spotřebního zboží pro auto-moto mohu díky blogu publikovat a sdílet s Vámi.
AKČNÍ NABÍDKA KVĚTEN 2024 ATE, SKV, ABS, BREMBO, AUTOROZVODY ARSERVICE
PROVOZNÍ DOBA STÁTNÍ SVÁTEK KVĚTEN AUTOROZVODY - ARSERVICE
KOMPRESORY VALEO AKCE AUTOROZVODY
POKLICE KOL, NOVINKA V NABÍDCE, AUTOROZVODY
VYHODNA DOPRAVA PPL CENA AUTOROZVODY
ČIŠTĚNÍ DPF! BEZ MECHANICKÉHO ZÁSAHU, ŠETRNĚ, EKOLOGICKY! DPFHOLICE