FEBEST

Země původu: Německo
Rok Založení:
Web:
https://febest.eu/

 

Distribuce Febest Evropa je oficiálním obchodním zástupcem výrobce autodílů Febest GmbH (Německo) a jediný oficiální Febest distributora autodílů v Evropě. Febest GmbH se specializuje na výrobu suspenze automobilů a náhradních dílů podvozku. Febest Distribution Europe nabízí kompletní sortiment výrobků Febest na evropském trhu.

Febest nemá žádné konkurenty ve světě v šíři sortimentu v kategorii "gumových" automobilových náhradních dílů ( "ložiska", "tělo prvků", "brzdové systémy", "spojek", "CV spoje") a zároveň se aktivně rozvíjí v dalších výrobních možnostech.

Výrobní sortiment aftermarket z Febest, jehož vysoká kvalita je potvrzena ISO 9001: 2008 certifikáty, pokrývá nejpopulárnější značky a modely vozů, především japonské a korejské, stejně jako evropské a americké.

Od léta 2015 jsou Febest výrobky zastoupeny v populárním evropském katalog náhradních dílů TecDoc. Febest má katalog výrobků obsahující více než 10 000 kusů automobilových náhradních dílů, které jsou náhradou pro více než 50 000 originálních dílů. Katalog autodílů nabízí bohaté možnosti pro vyhledávání potřebných náhradních dílů podle modelu a kategorie, OEM.

 

AKČNÍ NABÍDKA DUBEN 2024 ATE, SKV, ABS, BREMBO, AUTOROZVODY
KOMPRESORY VALEO AKCE AUTOROZVODY
POKLICE KOL, NOVINKA V NABÍDCE, AUTOROZVODY
VYHODNA DOPRAVA PPL CENA AUTOROZVODY
ČIŠTĚNÍ DPF! BEZ MECHANICKÉHO ZÁSAHU, ŠETRNĚ, EKOLOGICKY! DPFHOLICE